Наематели се оплакаха от призрачно присъствие в дома им. Вижте какво уловиха охранителните камери!

Наематели се оплакаха от призрачно присъствие в дома им. Вижте какво уловиха охранителните камери! - картинка 1

Специалисти по видеонаблюдение спорят какво точно се вижда на лентата

Странно видео от охранителна камера се появи в социалните мрежи, придружено от обяснения на испански и предизвика вълна от коментари.

Според публикувания текст, кадрите доказват, че наемателите на имота действително са преследвани от призрак - нещо, за което те отдавна водят спорове със собственика.

Излиза, че семейството, наело къщата, по чиято алея вървят, веднага след нанасянето си в нея усетило "демонично присъствие". Оплаквали се на собствениците многократно, но той пренебрегвал думите им. Според текста към видеото, накрая семейството разположило камери около имота и почти веднага видели призрачната фигура, която ги следвала по алеята пред къщата. 

"Представете си, че излизате на кратка разходка привечер. През цялото време имате усещането, че някой ви следи и нещо лошо ще се случи. После се прибирате, проверявате записите на охранителните камери и виждате това!!! Няма ли да ви настръхнат косите!?", пише още в текста.

От видеото не става ясно къде е заснето, а ако е вярна датата на камерата, случката би трябвало да е от юли месец миналата година.

Коментарите под видеото са различни, но мнозина изразяват съмнение, че в кадър е влязъл призрак.

"Това е видео сянка, отражение на фигурата в белия пуловер. Формата и движенията им са еднакви", коментира зрител. 
Мнозина потвърждават, че при определени условия светлината в обектива на камерата може да се "дублира" и да създаде фантомен образ, копие на друг, реален. 

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Къде ще почивате тази година?

На българското Черноморие.

22.95%

На село, при баба.

22.95%

В Гърция.

19.67%

По-далеч от България!

13.11%

В Турция.

11.48%

Където гаджето ме заведе!

9.84%

Блогове