Най-абсурдните сексуални трагедии

Най-абсурдните сексуални трагедии - картинка 1

Посмейте се на воля

Смъртта по време на секс може да бъде смятана за един от най-щастливите начини за завършване на земния път, но така си мислим само ние. Краят на земния път може да бъде много болезнен, абсурден и дори исторически. Запознайте се със сексуалните човешки трагедии и ще разберете защо монасите се отказват от полов контакт.

Смърт от ток на зърната

Семейство Тейлър има история на еротични фантазии в стил "50 нюанса сиво". Двойката решила да вдигне летвата на любовната игра с електричество. Тоби сложил 2 щипки на зърната на своята съпруга, завързал другия край за акумулатор и след няколко подадени импулса, неговата 29-годишна съпруга Кристин просто се сгърчила и паднала на пода. Не е сигурно дали сертифициран електротехник е проверявал щипките, а трябва!

Смърт от секс и виагра

 Сергей Туганов е истински руски герой, който преследвал своята мечта. Мъжът искал да завърши 12 часова оргия с две прелесни рускини, които били готови да платят 4500 долара, ако успее да начеше... мераците им. След един пакет виагра, любовникът започнал да изпълнява дълга си и работил здраво до 12-я час! Единственият проблем е, че няма да успее да се наслади на наградата, защото умира на финала от сърдечен удар. Дамите със сигурност ще помнят този паметен момент!

Смърт в курника

Китайски младеж на име Лу е бил открит сред кокошките със свалени панталони, хартиени кърпички и лаптоп с порно филми. Младежът бил на купон с други хора, но към края на вечерта решил, че може да "скубе пилето". Поради наличието на алкохол и други добавки в тялото му, Лу паднал повален от сърдечен удар. Ветеринарите така и не успяват да дадат точна диагноза за състоянието на пилетата, но са категорични, че фермите със свободни кокошки намаляват риска от стресирането на животните.

Гаражът е опасен...

особено с работещ двигател. Рейнхард Уолечкер и Стефани Танзер не са знае ли това, докато се отдавали на интимните занимания. Австрия е доста студена през зимата и това мотивирало хората да запалят колата и да стоят на топло, докато консумират връзката си. Вратите на гаража били затворени и двигателят консумирал ценния кислорд, бълвайки тонове въглероден оксид. Натравянето с този газ винаги завършва с фатален и неусетен край!

man.bg
Снимка: man.bg

Смъртоносната тройка

Полицай Мартинез решил да се възползва от късмета си и да участва в тройка заедно с приятел и жена му. По време на акта, Мартинез не издържал на напрежението и паднал мъртъв. Съдебните лекари установили, че сърцето не е издържало на напрежението. Това не попречило на съпругата му, която не участвала в тройката, да осъди личния си лекар за 3 милиона долара, защото не предупредил своя пациент, че не трябва да се натоварва толкова много. Сигурни сме, че вдовицата и до днес твърди, че това е най-доброто, което Мартинез някога е правил.

Еротичната савана

Интимността в Зимбабве винаги е била предизвикателство. Освен воайори, в храстите често се крият и хищници. Точно това е забравила една двойка, която решила да бъде малко по-интимна. По време на акта, гладен лъв решил да прекъсне заниманията и да премине направо на вечерята. За жалост Шарай Мавера не успяла да избяга. Напомняме на всички, че слоновете са по-дружелюбни и плашат лъвовете.

Чакането убива

Сачи и Томио Хидака решили, че е правилно да чакат до сватбата, преди да консумират връзката си. Въздържанието продължило няколко години, докато не стигнали до първата брачна нощ. Хората чакали цяла сутрин, за да пият благото саке, преди да установят, че младоженците имали недиагностицирани сърдечни проблеми, които довели до смъртта им. Чакането определено убива!

Изневерите се наказват

Румънският цирков треньор на животни Ханибал Кантори е удушил жена си и след това се самоубил. Събитието се случило през 1993-а година и мнозина дори не подозирали какви семейни проблеми може да има двойката. Според полицията в Букурещ, до драмата се стига, след като мъжът хваща съпругата си в изневяра - дамата кръшкала с един от конете. Колкото и потентен да е бил Ханибал, никога нямаше да може да се мери с кон.

Въздържанието наистина е опасно

22-годишната перуанка Роса Вела носела девствен пояс, защото се заклела във вярност. Тя чакала своя любим, който да отключи портите на интимните грехове, но забравила, че може да се отрови от ръждата, която поясът прави. След няколко месеца починала от натравяне на кръвта. Напомняме на всички, че може да се използва неръждавейка, както и WD-40 - двете са добро решение за подобни случаи.

man.bg
Снимка: man.bg

Смърт от сну-сну

Уроко Оноджа е нигерийски бизнесмен-полигамист. Човекът разполага с 6 жени и обичал всички - много и навсякъде. Един ден се оказало, че съпругите не харесват много номер 6 и решили да демонстрират чистата си любов, принуждавайки Оноджа да защити фамилията си, правейки секс с всяка от петте. Дамите използвали и оръжие, гарантирайки кастрация, ако не останат доволни. Оноджа работил здраво и задоволил четири, но тялото му не издържало при номер 5. Какъв е изводът? Можеш да имаш до пет приятелки - повечето водят до сигурна смърт.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове