Най-актуалните и модерни тенденции за лято 2016

Най-актуалните и модерни тенденции за лято 2016 - картинка 1

Време е да преподредим гардеробите си!

Лятото ни маха зад ъгъла и отново дойде това време от годината, в което вечерите са прохладни и можем да излезем само по тениска и връхна дреха. Вадим късите панталони, полите, тънките феерични жилетки и пантофките тип балерина. Чантите ни стават все по-малки, бижутата все повече. 

Време е да се запасим с актуалните за сезона комбинации от дрехи, които да носим, веднага щом времето се стопли малко повече.

Тази година нежното бохо усещане се завръща на мода, благодарение на блузите с паднало рамо, които са абсолютния хит.

Носете ги със секси boyfriend дънки. Ризите не отстъпват и също са абсолютен и тотален хит, като можете да ги носите дори завързани на талията за небрежна осанка. 

Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято 2016 трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободна да покажеш своята истинска същност. 

Друго вдъхновение за световните модни дизайнери е контраста между забързаният град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации. Дрехите ти ще са в пълен синхрон със сезон пролет/лято 2016, напомнящи както за градската архитектура, така и за бягство на далечно и безлюдно място. По този начин модните дизайнери се опитват да те накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които те заобикалят.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове