Най-добрите приложения за възрастни

Най-добрите приложения за възрастни - картинка 1

Android приложенията се грижат за нуждите на всяка възраст

Развлекателната индустрия за възрастни е една от най-големите и най-бързо развиващите се индустрии в света. За всеки 400 холивудски филми, които се правят, около 11 хиляди са порнографски филми, както и показват най-новите данни от Pornhub.

Така че, ако искате по-добър начин да намерите най-добрите порно клипове в интернет, тук са най-добрите порно приложения за Android.

Pornhub е един от най-големите източници на порнография в Интернет, с хиляди видеоклипове, които могат да отговарят на всички вкусове. Приложението Pornhub показва страницата на Вашият Android телефон, добре проектиран и професионално изглеждащ ап. 

SexTube е приложение за качество, което използва незабележим стил и икона на „Sys Config“. Той е наличен на редица езици и се характеризира с различни „канали“, в които всеки да предостави своите собствени порно клипове или можете да хвърлите заровете със „случайна“ видео селекция и да видите каквото Ви предоставят. Това е минималистичен ап и не предлага изобилието от видеоклипове, които Pornhub предоставя, но има достатъчно.

Mikandi поддържа много различни „тематични“ съдържания отвъд простите клипове за възрастни, макар че той предлага богат избор от тях, също. Mikandi разполага с Android игри, приложения и още неща, но за разлика от другите приложения, включени в списъка, то съдържанието на Mikandi не е безплатно. След като сте платили, за да отключите тези канали, трябва да плащате отново за отключване на съдържанието в тях. 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове