Най-известните приложения за секс

Най-известните приложения за секс - картинка 1

Теглете смело!

Ако наскоро са ви били шута или ви се иска просто да се позабавлявате с някой, но не си падате по платената любов, сигурно сте чували за хитовите приложения за секс. Ако си мислите обаче, че това е само световна мода – бъркате, споделят от lifestyle.bg.

e

Най-известният App за секс е Tinder – не само по света, но и у нас. Разбира се в Америка приложението е абсолютна мания! Анализаторите виждат именно в него истинския крах на традиционните срещи. Нещата в Tinder приличат на бар, но в телефона ви.

Виждаш човека отсреща, преценяваш с жест наляво или надясно дали ти харесва, и когато и двете страни сте избрали зеленото сърчице, се отваря общ прозорец за чат, където трябва да впрегнете уменията си, за да се харесате и да се стигне до среща, която обикновено е с една цел - секс.

Приложението е свалено от над 50 милиона потребители след пускането му през 2012 година и свързва близо 30 милиона потенциални двойки на всеки 24 часа.

Grindr

Това приложение е за хора, които са любители на еднополовата любов. В него сързваш профила си от социалната мрежа и обменяш снимки, интереси и съобщения. То обединява близо 10 милиона потребители от цял свят. Има още няколко по-малко популярни приложения само за гейове и лесбийки.

OKCupid

Това също е една от водещите мрежи за запознанства. Огромният плюс на OKCupid пред другите приложения е, че те предизвиква да отговаряш на въпроси, нещо като интервю, след което става ясно каква е съвместимостта ти спрямо другите потребители и автоматично ги отсява. Така вероятността да попаднеш на някой, който изобщо не е подходящ за теб намалява значително.

Pure

За всички хора, които не искат да губят време с флиртове и романтични срещи, а се интересуват от чистия секс, без емоционално обвързване е Pure – приложение кръстено така, за да внушава идеята за "чист секс". Приложението показва тези, които са в непосредствена близост до вас, така че да могат да се отзоват веднага. Работи като регистрира пола, възрастта, външния вид, местоположението и готовността за полови приключения на потребителите и техните потенциални партньори.

Would love 2- App-ът е само за смартфоните с операционна система iOS. Ако искате да започнете да го използвате ще трябва да го изтеглите от App Store на Apple и след това да заредите всички ваши контакти от Фейсбук. След това, всичко, което трябва да направите е да изберете кой от желаещите ще бъде ощастливен със среща.

Много подобно на Bang with Friends избраните от вас ще бъдат напълно анонимни, освен ако някой от тях също ви постави в своя избор. В този случай двамата едновременно ще получите известия с вашите телефони - и от там "каквото сабя покаже".

Down

Down е безплатно приложение за iOS и Android. То ви осигурява 10 близки до вашето местоположение връзки. Ако търсите секс за една нощ, може да се обозначите и приложението ще ви свърже с подходящ партньор. Около 4 милиона души използват това средство всеки ден.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове