Най-лудите креватни рекорди

Най-лудите креватни рекорди - картинка 1

Информацията е пикантна

Секс постиженията, са като всички останали най, които присъстват в Гинес и различни други класации за рекорди. Информацията е пикантна, но все пак става въпрос за най-лудите и шантавите рекорди в секса:

Най-силната вагина

Рускинята Татяна Кожевникова без никакви затруднения вдига щанги от 14 кг. само с вагиналните си мускули. Ох, тези рускини! Сега осъзнаваме как са оцелели във Втората световна война...

Най-обемиста вагина

Името й не е ясно, но рекордът й е забележителен. Мацката побира 220 монети от по 1 евро във вагината си. Експериментът е направен след въвеждането на европейската валута. Ей, това е касичка, пардон, сейф! Браво, момиче, там е най-сигурно!

Най-много партньори за един ден

Този рекорд се държи от порно актрисата Лиса Спаркс. През 2004 г. тя успява да задоволи 919 мъже за 22 часа, на секс фестивала "Еротикон" във Варшава. Преди това в продължение на 5 години този рекорд остава ненадминат. Лиса е още жива, при това работоспособна!

Най-изригваща еякулация

Победител е Хорст Шулц от Германия. Той успява да изстреля спермата си на височина 5 метра и 71 сантиметра над земята. Онзи от "Американски пай", който залепи мацката на тавана след мощният си оргазъм, има още много пай да изяде!

Най-дълга мастурбация

Може и да не ви се вярва, но рекордьорът е жена. Казва се Кити Кет и през 2008 година е прекарала цели 7 часа и 6 минути в компанията на вибратори и други механични "любовници". Да познаем ли какви са били батериите на играчките?

Най-продължителна ерекция

Американецът Стивън Джоунс е поддържал ерекция цели 13 часа, като съвсем не е бил първа младост. Средната продължителност на ерекцията при мъже над 60 години е 7 минути. 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове