Най-неловките ситуации по време на секс

Най-неловките ситуации по време на секс - картинка 1

Британски учени решиха да изучат кои са най-конфузните моменти

В представите ни често сексът е свързан с образи, натрапени от филмите и любовните романи. Но в секса, също както и в живота, се случват неловки моменти и заплетени ситуации. Те могат да развалят приятното впечатление, особено при първия секс, и да доведат до смущение и объркване.

Британски учени решиха да изучат кои са най-конфузните моменти в това отношение и как сънародниците им излизат от ситуацията. Те организирали допитване с участието на лица над 18 години. Станало ясно, че 75% от участниците в допитването са попадали в неприятни моменти по време на интимни преживявания.

При жените най-конфузно се оказало отделянето на газове. Това споделили 58% от участничките. Второ място в класацията при нежния пол заема съвпадението на любовните утехи с началото на менструацията - от това са се оплакали 37% от жените.

Тройката конфузии се затваря с кикотене по време на секс - 21% от жените признали, че не могат да се въздържат от смях по време на любовните откровения, интимните игри и спонтанния оргазъм. Други 5% от красивата половина на човечеството чувства неловкост, ако избраната секс играчка откаже да работи в леглото.

 

Други 21% се чувстват неловко, ако на партньорката й се доплаче след чувствен секс. По-младите мъже пък се изчервяват заради неподходящи сексшеги с други партньорки. И съвсем малко мъже се притесняват от преждевременна еякулация.

Как да се борим с всичко това? Просто не се замисляйте твърде много над тези неприятни сексказуси и излезте с чувство за хумор от ситуацията, убедени са почти всички участници, пише БГНЕС.

А ние се чудим следното - тези учени живот нямат ли си?

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове