Най-шокиращите любовни обичаи в света

Ние останахме без думи!

4/В света има странни и неприемливи обичаи. Особено втрещяват такива, които са свързани с любовта и половия живот, споделят от братята от brato.bg

Ето и някои от тях, които направо шокират:

Секс колиба за 15-годишна

В Камбоджа има племе, което се нарича креунг. Когато момичетата станат на 15 години, родителите ги изпращат да си търсят момчета. И това се прави по твърде необичаен начин. Главата на семейството собственоръчно прави неголяма бамбукова колибка за дъщеря си, където тя може да си води момчета и да прави любов с тях.

По братски

В Непал пък процъфтява полиандрия – рядка форма на многобрачие, при която жената има няколко брачни съюза с няколко мъже. При това правилото е жените да се омъжват за няколко родни братя. Това позволява да не се дели земята и стопанството между мъжете, което е много удобно за родителите им и изгодно от икономическа гледна точка. Освен това няколко мъже по-добре се грижат и осигуряват семейството.

Нощ на размяната

Индонезийците 7 пъти в годината празнуват „Пон”. Това става на свещена планина на остров Ява. За да постигнат късмет и да се сдобият с богатство участниците в тържествата правят секс не със собствените мъже и жени, а с напълно странични лица.

Женски голотии

На туземките от остров Бугенвил стеснителността изобщо не им е позната. Те демонстрират интереса си към мъжете, като се разсъбличат. Според местните обичаи този жест е сигнал към избраника, че жената иска да установи с нето „особени отношения“.

Палавата учителка

Когато момчетата на остров Мангаиа достигнат 13-годишна възраст, те започват да си търсят секс учителка сред зрелите жени. Избраницата обучава подрастващия на всички тайни и хватки, за да се научи момчето как в бъдеще да задоволява жена си.

Секс със свидетели

Първата брачна нощ на младоженците от колумбийския град Кали задължително трябва да протече пред погледа на майката на младоженката. Според местния обичай по този начин майката играе ролята на официален свидетел или на кума за сключения брак.

На Маркизските острови в Тихия океан първата брачна нощ се проследява от деца. Да се учат…

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове