Най-странните неща, намерени от охраните на летищата

Най-странните неща, намерени от охраните на летищата - картинка 1

Включват доста сериозно въображение

Има доста незаконни неща, които контрабандистите се опитват да прекарат през митническия контрол. Някои от опитите им включват доста сериозно въображение.

Вижте най-странните неща, намерени от охраните на летищата:

Кокаин в гипс

Мъж в инвалидна количка и със счупен крак се опитал да пренесе наркотик през границата. Гипсът на крака му изцяло бил изграден от кокаин. Контрабандист се опитвал да стигне от Чили до Барселона. Не е ясно дали е счупил крака си умишлено.


Празен куфар

Крадец имал хитър план - да краде ценности от багажите на останалите пътници, като претендирал пред охраната на летището, че определени куфари са негови и са му ги откраднали. Той имал и съучастник, които чакал с голям празен куфар.

Маймунка

Хората често се опитват да пренасят различни вещи, скрити в бельото си при полет. Мъж, който пътувал от Дубай до Ню Делхи скрил в гащите си 15 сантиметрова маймунка. След като го заловили, той обяснил, че взел маймунката, тъй като можела да лекува.

маймунка

 

Костенурка

Китаец се опитал да се качи на полет за Пекин. Но при проверка на скенерите на летището установили, че в раницата му имало нещо, което прилича на хамбургер, но с крачета. Оказало се костенурка. Той обяснил, че иска да пътува с любимата си костенурка и я маскирал като хамбургер.

 

костенурка

 

Нож

Жена, която се връщала от ваканция, се опитала да премине през детекторите за метал на летището с обемисти и необичайни фиби в косата. Оказало се обаче, че тя се е опитала да прикрие остър нож. Тя обяснила, че е купила много плодове за дългия полет и искала да си ги нареже.

 

dariknews.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове