"Не!Новините": Гешев влиза в "Ергенът 2", бил най-желаният за сваляне

"Не!Новините": Гешев влиза в "Ергенът 2", бил най-желаният за сваляне - картинка 1
a_boomb.png

Сатиричният сайт съобщи ексклузивна новина за втория сезон на нашумялото риалити шоу.

ОВЪРТАЙМ - Главният прокурор на България, по-известен просто като Главния в неговите си среди, влиза във втория сезон на хитовото риалити "Ергенът 2: задкулисни игри", защото всички с малки изключения искат да го свалят, според продуцентите.

Шоуто ще постави акцента на мръсните битки, които се водят между участничките и самия ерген за спечелването на сърцето му, а сред претендентките ще личат имена на журналистки, политички, бизнес дами и полицайки.

"Мисля, че натрупах стрес, напрежение и умора в последно време и това е една добра възможност да разпусна, не ли? Как се работи в такава токсична среда, някой постоянно да иска да те реформира, ако ще ме свалят, поне да ме свалят девойки по бански и шоколадов тен, не ли?", коментира делово Гешев на пресконференция.

За негов заместник по време на творческия си отпуск номинира съдия Георги Чолаков, който миналата седмица въздаде справедливост по случая с митницата на Капитан Андреево и очевидно е стабиляга.

"Раздал съм на девойките 120 тома с личните си изисквания и предпочитания каква трябва да бъде една жена, ако иска да спечели сърцето ми. Не мисля, че е много трудно, но не искам да се правя на скромен, изисквам туй-онуй", каза още най-добрият пиар на управляващите сред главните прокурори.

Източник: Не!Новините

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове