Нещата, които мразехме като деца, но обожаваме като възрастни

Нещата, които мразехме като деца, но обожаваме като възрастни - картинка 1

А как само ни липсва безгрижното детство

Потребител в Reddit решава да зададе гениалния въпрос: "Какво е това, което като дете смятахте за наказание, а днес - за награда?"

Виж какво, ако не се държиш прилично, връщаме се вкъщи и си лягаш ВЕДНАГА в леглото!

Спомняте ли си подобни "наказания"? Ето част от тях:

1. Следобедният сън - в детската градина беше най-неприятната част от деня, а днес повечето от нас могат само да мечтаят за няколко минути сладка дрямка.

2. Да седиш мирно - Защото, какво по-хубаво от това да си седиш и да не правиш нищо? "Съжалявам шефе, не мога работя по този проект. Трябва да седя в ъгъла 20 минути."

3. Да ти купуват чорапи - дрехите са най-досадният подарък за децата, а днес? Бихте ли отказали чифт топли чорапи?

4. Да ходите на пазар за дрехи - макар че много възрастни продължават да не обичат ходенето по магазините, изразът "шопинг терапия" говори сам за себе си. Просто магазинът за играчки вече не ви привлича.

5. Да те пратят в леглото - децата (си мислят че) нямат нужда от сън. А днес? Нямате търпение да се довлечете до това топло и уютно място, където можете да отхвърлите всички грижи. 

6. Да ядеш зеленчуци - като малки всички мразехме "зелените неща", а днес някои хора биха живели само на салати... ако не излизаше толкова скъпо.

7. Да ходиш на училище - като дете да ходиш на училище по 5 часа на ден изглеждаше чисто мъчение. Сега да си седиш и да учиш яки неща по цял ден - при това безплатно - това е раят на земята!

Източник: обекти;

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове