Нестандартен и шокиращ начин на изневяра

Нестандартен и шокиращ начин на изневяра - картинка 1

Да си мислиш, че съпругата ти е отвлечена, а тя да е с друг мъж... Гадно!

Италиански бизнесмен останал с впечатлението, че младата му съпруга-модел е била отвлечена и впоследствие бе съкрушен след като разбра истината в "Инстаграм", пише "Мирър", цитиран от "blitz.bg"

Джанлука Червара се свързал с полицията, за помощ в издирването на бившата Мис Украйна Анна Заячкивска. Но скоро видял в социалната мрежа снимки на своята нова жена, която позира с друг мъж в петзвезден хотел само няколко месеца след сватбата им.

Отчаяният милионер в момента съди Заячкивска за нарушаване на предбрачния договор и за кражбата на 5 хил. паунда и мобилен телефон и разкри пред всички в социалната мрежа какво се е случило.

Но украинската миска твърди, че нейният съпруг е ограничавал свободата й и я е държал в "златна клетка". Освен това 24-годишната красавица е бясна, защото Червара не е обръщал внимание, когато тя е имала главоболие в продължение на седмица.

Моделът казва: Първия път, когато се почувствах зле в нашата връзка аз избягах при родителите си в Украйна. Той дойде при мен и му дадох втори шанс, но по време на караница той се изплю в лицето ми и просто не можех да понеса това.

Побеснелият италианец е разказал пред репортерите, че жена му всъщност работи като модел в Ню Йорк и не е "личността за която се представя". Според него тя се среща с много мъже и изобщо не е нещастна.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове