Нестандартните сексуални практики на европейците

Нестандартните сексуални практики на европейците - картинка 1

Най-мащабната анкета върху по-нестандартните сексуални практики на европейците е вдъхновена от еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво"

Британците са най-авантюристичните в леглото европейци, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от британската фирма за секс играчки Лавхъни.

Най-мащабната анкета върху по-нестандартните сексуални практики на европейците е вдъхновена от еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво". 

Данните от анкетата, обхванала 9173 европейци, показва, че 60 процента от британците - 62 процента от мъжете и 59 процента от жените, са практикували връзване, пристягане или ограничаване на партньора по време на сексуален акт. Процентът е двойно по-висок, отколкото сред германците, французите и испанците, които съобщават за подобни практики.

До най-популярната от този тип практики в спалнята според проучването - връзването, са прибягвали 70 процента от британците. Две трети от двойките на Острова - повече от представителите на която и да е друга европейска страна, са практикували секс със завързани очи.

Пляскането и наказанието с пръчка е единствената практика, в която британците не са първенци. Тази дейност са изпробвали 61 процента от тях в сравнение с 69 процента от двойките във Франция. Все пак британците изпреварват в тази практика испанците и италианците, сред които изпробвалите я са едва осем процента.

Французите са разкрити като най-отявлените почитатели на секса в градината. Лошото време във Великобритания принуждава една на десет двойки да се отдава на интимни страсти в градинската барака.

От фирмата Лавхъни отчитат, че след излизането на първия роман от трилогията "Петдесет нюанса" на Е Л Джеймс, продажбите на секс играчки са "скочили" с около 300 процента. Целта на проучването е да разкрие промените в "сексуалния пейзаж" на Европа, породени от "Петдесет нюанса сиво".

"Петдесет нюанса" просветли света, и особено нас, британците, за секса. Досега бяхме известни като ограничени, сковани и лишени от емоции, но настоящото проучване разкрива, че сме най-освободените сексуално и склонни да експериментират в леглото сред най-големите европейски нации", казва говорител на Лавхъни.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове