Никога преди секс не...

Никога преди секс не... - картинка 1
Снимка: ruthnhealth.com

7 съвета, които ще ви спестят много неудобство и неприятности

8/ Всички имаме по някой конфузен спомен, свързан със секса - дупка в бельото, "засечка" на "бойното снаряжение", някое килце, трупнато в последния месец... Без значение колко харесвате тялото си и какво самочувствие имате в секса, има ситуации, които могат да отнемат цялото удоволствие или да ви скапят настроението за дълго. Особено ако сте жена...

Ако човекът до вас е читав и ако се познавате от дълго време, конфузът може да бъде преодолян с малко смях и помощни средства. Но я си представете, че се случи на първа среща и точно този екземпляр сте искали да впечатлите ужасно много?
Е, ето няколко съвета, събрани от beu.bg и допълнени от нас, които ще ви помогнат да запазите самочувствието си непокътнато.

Мили дами, преди секс ...


1. ... не пийте хапчета срещу алергии.

Антихистамините облекчават симптомите на сенната хрема, като изсушават слузните мембрани. Но точно така могат да изсушат и други лигавици по тялото ви, като вагината например.  Или казано накратко, няма никакво значение колко сте възбудена, там долу ще си остане суша. Не е приятно, по-добре не пийте хапчето преди секс.


2. ... не яжте пикантни храни.

Подобно на ефекта върху спермата, храните променят вагиналните аромат и вкус, предупреждават експертите. А супер пикантните храни пък предизвикват газове и ... ами, освобождаването им. А ако сте хапнали нещо люто непосредствено преди да се метнете в леглото (или върху масата), може да си докарате истински пожар на деликатни места – по устните и ръцете ви е останало достатъчно, че да го пренесете не където трябва.


3. ... не пийте твърде много.

Едно-две питиета могат да ви докарат необходимото настроение. Пък и са чудесно оправдание той да се качи в апартамента ви. Но ако са повече от две, забравете за оргазмите. Алкохолът е депресант и може да повлияе способността за изпитване на оргазъм. Едно изследване на университета "Сейнт Луис" в Мисури показало, че 11% от потребителите на алкохолни напитки имат проблеми в достигането на оргазъм – и мъже, и жени.


4. ... не използвате електрическа четка.

Може да звучи странно, но електрическите четки за зъби и водите за уста с алкохол ви правят по-податливи на болести, преносими по полов път. Въртящите се четки могат да разкървят миниатюрни капиляри по венците, а водата за уста с алкохол може да изсуши и възпали лигавицата, правейки я уязвима към зарази.


5. ... не се бръснете.

Ако сте от жените, които предпочитат идеална гладкост, най-добре да се епилирате един ден преди секс, за да може кожата да се възстанови. Бръсненето остъргва горния слой на кожата и я прави по-чувствителна. Фоликулите могат да се възпалят, причинявайки обрив и малки пъпчици, които пък от своя страна излагат кожата на потенциални инфекции като херпес и ХИВ. Използвайте самобръсначка с двойно острие, за да премахнете косъмчетата максимално близо до кожата. След бръснене нанесете хидрокортизонов крем, за да намалите възпалението, а на следващата сутрин нанесете още веднъж.


6. ... не използвате храна в любовната игра.

Знаем, гледали сте "Девет седмици и половина" и, да, течният шоколад и сметаната са страхотно вкусни, изблизани от

кожата ви... Но могат да ви докарат бактериална инфекции след секса! Ако използвате каквото и да било със захар вместо лубрикант (умишлено или не), може да ви причини гъбична инфекция, гъбичките се хранят със захар.

7. ... не гладувайте!

Случва се да очаквате срещата с такова вълнение и нетърпение, че стомахът ви да се свие още сутринта, а чувството за глад да изчезне напълно. За бога, хапнете нещо няколко часа преди важния момент, защото рискувате да ви прилошее и вместо да се втурнете в сексуални подвизи, да прекарате нощта, повръщайки в банята. Ако сте гладували цял ден, може да се напиете от няколко глътки вино тогава вижте т. 3. Ако пък преди да се усамотите, все пак минете през романтична вечеря на свещи, празният ви стомах може да се освободи от вечерята... как да го кажем, ами твърде бързо. И шумно. Не е секси, повярвайте.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове