Нова марка бира анти-Тръмп

Нова марка бира анти-Тръмп - картинка 1
Снимка: БТВ

Тя носи името „Стаут с къси пръсти”

Малка американска пивоварна се включи в предизборната кампания в САЩ по забавен начин – с нова бира анти-Тръмп, предава БТВ.

Бирата се нарича „Стаут с къси пръсти” и намеква доста ясно за големината на пръстите на републиканския кандидат за президент – нещо, което наскоро се превърна в обсъждана тема зад Океана.

На етикета на бирата има карикатура на Тръмп и призив: „Не позволявайте на приятелите си да гласуват за Тръмпф”. Това име е едно от обидните шеговити названия за милиардера и кандидат за държавен глава, което американците използват.

Тръмп е доста противоречива фигура в американския политически живот, а мненията му за мюсюлманите, мексиканците и емигрантите като цяло някои определят като скандални.

В същото време популистките му тези изглежда се харесват на мнозина, тъй той е един от кандидатите с най-силна подкрепа в средите на републиканската партия.

В проучванията за това кой ще бъде номиниран от републиканците води именно той с 44,6%, докато вторият – Тед Круз, е доста назад със своите 26,9%. Изборите в САЩ са насрочени за 8 ноември.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове