Новата мания: Женски гърди държат предмети - carrypenunderbreast

Новата мания: Женски гърди държат предмети -  carrypenunderbreast - картинка 1

Снимките на гърдите са модерни вече и сред девойките в България

 

1/Една нова мода завладява социалните медии, в която участват жени от всички възрасти. Представителките на нежния пол публикуват снимки, на които държат химикалки под гърдите си, за да докажат колко приятно закръглени са те.

Поредната селфи мания тръгва от Китай но се разпространява с бързината на грипна епидемия и вече проби и сред девойките в България.
Някои по-нетърпеливи да се докажат пък задържат и по-големи обекти, като четки за грим и бутилки за вода. Първият подобен пост се появява в китайския вариант на Twitter – Weibo, на 6 януари, но такива постове със снимка или клип, вече се срещат и в други социални мрежи като Фейсбук.
Темата с хаштах  #carrypenunderbreast вече има над 1.24 милиона гледания,
а хиляди оставят противоречиви коментари. Сред тях се срещат твърдения като „нов стандарт за богиня“ и „само една истинска жена може да направи това“.
Според някои китайски уеб потребители тенденцията започва в Япония и бързо стига до Китай, но според информация в социалните мрежи родината на тази мания е самият Китай.
До днес новата мания е привлякла повече от 54 милиона гледания и 39 000 коментари по Weibo.
Въпрос на престиж е всяка "кифла" да има поне 3-4 такива снимки с предмети под гърдите си, коментират запознати с тенденцията в България.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове