Новата на Путин е бившата на Мърдок?

Новата на Путин е бившата на Мърдок? - картинка 1
Новата на Путин е бившата на Мърдок? - картинка 2
Новата на Путин е бившата на Мърдок? - картинка 3
Новата на Путин е бившата на Мърдок? - картинка 4

47-годишната Уенди Денг и 63-годишния руски президент напоследък все по-често били забелязвани в обща компания

Руският президент Владимир Путин има "сериозна връзка" с бившата съпруга на милиардера Рупърт Мърдок – 47-годишната бизнесдама Уенди Денг, твърди списанието US Weekly.

Изданието излезе с новината ден, след като брюнетката беше забелязана на яхтата на руския милиардер Роман Абрамович в Сейнт Бартс. Неназован източник на списанието твърди, че Путин и Денг се срещат от известно време и нещата между тях са сериозни.

Слуховете за романс между двамата стават все по-интензивни, откакто и двамата се разделиха с бившите си партньори и все по-често са забелязвани в една компания.

Путин се раздели със съпругата си Людмила през 2013 г. след 30-годишен брак, двамата имат две дъщери - Мария на 30 години и Александра - на 29. Денг се раздели с медийния магнат през 2014 г. От брака си с него тя също има две дъщери.

Според слуховете след развода си Владимир Путин е бил в сериозна връзка бувшата гимнастичка и член на Държавната Дума на Руската Федерация Aлина Кабаева (в момента на 32).

Aлина Кабаева

Макар това никога да не е било официално потвърждавано, говори се, че двамата имат две деца - син и дъщеря.

Миналата година 58-годишната Людмила се омъжи повторно - за 21 години по-младия от нея бивш гимнастик и бизнесмен Артур Очерений,

Преди месец 85-годишният Рупърт Мърдок пък се ожени за 4-ти път - за Джери Хол (на 59), бившата съпруга на Мик Джагър.

До момента нито един от двамата - Питин и Денг, - не е коментирал спекулациите. От Кремъл заявиха, че не коментират личния живот на президента. Дали е истина или първоаприлска шега ще стане ясно скоро.


/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове