a_god_forbid.png

Новата светска двойка- Риана и Лео Ди Каприо

Новата светска двойка- Риана и Лео Ди Каприо - картинка 1

Слуховете за евентуална връзка между двамата се носят из информацинното пространство от януари месец миналата година.

Може да си имаме нова звездна двойка! Певицата Риана и всеобщия любимец Лео ди Каприо бяха забелязани заедно на ексклузивно афтърпарти по време на музикалния фестивал Коачела в пустинята Колорадо, Калифорния.

Слуховете за евентуална връзка между двамата се носят из информацинното пространство от януари месец миналата година. Тогава свидетели уж спипаха Риана и ди Каприо да се целуват на парти в имението „Плейбой“, малко преди началото на церемонията по раздаване на нахрадите „Златен глобус“. Оттогава до сега те са забелязвани заедно на няколко пъти, като последния беше миналия февруари, когато и двамата бяха в Ню Йорк.

Както си личи от снимката, двамата са потънали в дълбок разговор и не се различават по нищо от двама средностатистически хора, отишли на парти. Риана носи огромни тъмни очила с интересен дизайн, а Лео има бандана около врата и бейзболна шапка, покриваща половината му лице.

Нито певицата, нито актьорът са потвърдили или отрекли спекулациите за романтичните им взаимоотношения. Може би двамата наистина са много добри приятели и връзката им е платонична. Но би било много хубаво да е обратното. Дали няма да станем свидетели на появата на новото семейство РиКаприо?

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове