Малки трикове с червило

Малки трикове с червило - картинка 1
a_ok.png

Всяко момиче трябва да знае поне едно от тези, за да спести малко време и ... пари

1. Промени контура на устните с помощта на коректор.

   По-големи устни - няма нужда да си слагаш филъри.

 Ако не си напълно доволна от формата на устните си и искаш да ги накараш да изглеждат по-големи, използвай коректор. Нанеси го по краищата на устните, така че да се слее с цвета на кожата. След това ти е необходим молив, с който да изпишеш новата форма (която може да излиза от контура на устните и така да ги направи по-големи). След това запълни с любимото си червило.

2. Направи червилото по-дълготрайно с помощта на салфетка.

   10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Това е най-ефикасният и гарантирано работещ трик за удължаване трайността на червилото. Нанеси един слой, попий го със салфетка и отгоре сложи втория слой. Воала!

3. Нарисувай „Х“ върху горната устна.

  "Дъгата на купидонЮ ще изглежда още по-съблазнителна, ако я подчертаеш с молив във формата на буквата "Х".

"Дъгата на купидон ще изглежда още по-съблазнителна, ако я подчертаеш с молив във формата на буквата "Х".

 Горната устна ще изглежда перфектно, ако с помощта на молив за устни изпишеш буквата „Х“ по средата й. Отгоре нанеси червилото си, както обикновено. По този начин отново ще направиш устните си да изглеждат визуално по-големи.

4. Поправи размазания контур с коректор.

 10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Ето че коректорът идва на помощ и в друга често срещана неприятна ситуация – размазване на яркото червилото около контура на устните. За да изглежда идеално, просто сложи коректора ( с помощта на остра четка за нанасяне на червило) на необходимите места, оформяйки красива и съвършена извивка. Между другото, професионалните гримьори постоянно прибягват до този трик.

5. Използвай червило вместо кремообразен руж.

  Спести пари, като използваш руж вместо червило.

 Няма нужда да си купуваш руж, щом имаш правилния нюанс червило за разкрасяване на скулите ти. Просто трябва да го разнесеш деликатно с върховете на пръстите си, за да не стои неестествено и прекалено ярко. Друг вариант, макар и малко по сложен е нанасянето с четка за контуриране.

6. Пудра и салфетка за „запечатване“ на цвета.

  10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Още един спасителен трик за удължаване живота на червилото. Първо го нанеси както обикновено, след това покрий устните си със салфетка (или още по-добре- марля), а отгоре нанеси с четка пудра за прах. Сега можеш да се целуваш, хапваш и пиеш без никакви притеснения – червилото ти ще си остане на мястото си.

7. Направи модерно преливане.

 

10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Постигни този интересен ефект върху устните, като първо нанесеш бял молив за очи по средата им, а после леко го прелееш с пръст. Контура очертай с молив за устни в светлорозов цвят. Накрая сложи глос или полупрозрачно червило.

8. Прелей контура с пръсти.

 

10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Моливът за устни е задължителен, защото той пречи на червилото да се „разлее“ извън контура на устните. От друга страна, линията не бива да е твърде рязко разграничена. За да избегнеш ефекта, винаги използвай върха на пръста си, за да прелееш молива в посока навътре към устните и чак след това нанеси червилото.

9. Ексфолирай устните с четка за вежди.

 

Ако нямаш четка за вежди, използвай чиста четка от спирала.

 Тя може да ти служи не само за оформяне на косъмчетата, но и за изглаждане кожата на устните. Когато отстраниш с помощта на четката сухите участъци, червилото ще се разнася по-лесно.

10. Дръж червилото в хладилника.

 

10 вълшебни трика за нанасяне на червило

 Последен трик, който ще улесни режимът ти на разкрасяване – винаги дръж червилото в хладилника. Така ще удължиш срока му на годност и ще го предпазиш от размекване.

/41

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове