Обзорът, който няма да прочетете (08.02.16-12.02.16)

Черен печат Доган получи, на участие на Галена Турция ще го връчи

4/ Здравейте, скъпи читатели! Скъпите сте ми, щом всяка събота продължавам да пиша за Вас! Разбира се, знаем, че няма нищо вечно. Ще четете обзор, докато не го спрат. Обещавам, че ще Ви информирам, за да не изпадате в шок, ужас, потрес. Представям си и заглавието- „България обляна в сълзи! Спряха обзора!“.

След като отделих достатъчно внимание на простите заглавия, които някак успяват да Ви привлекат погледите и кликвате върху тези статии, е време да Ви питам

как си изкарахте седмицата?

Дежурни отговори приемам, нетипични също. Вълнувам се дали сте успели да се напиете на казак през седмицата, защото лично аз от по-миналия вторник не съм близвал. Мъка ми е, ама какво да правя! Трябва да поправя тази грешка, задължително... стойте да си сипя!

Нека оставим алкохолните копнежи настрана и се фокусираме върху главните теми от седмицата. Няма да следваме хронологично събитията. Ей така за разнообразие ще започнем от прекрасната новина - тУриха черен печат на Соколчо и Шишчето. Туриха им, ама от тия черните, турски.

Какво ви подсказва този знак  - турски? Нищо? Е, как нищо?

Чакайте аз ще Ви кажа. За пореден път се затвърди тИорията, че ДПС си е изцяло проруска партийка. Вие само си мислите, че е турска. Дръжки. Изпаднах в див смях при прочитането на позицията на Пееф. Видите ли, князът на България щял да брани националните ни интереси. Аз винаги съм си мечтал този голям и здрав българин да ни брани. Предлагам му да хваща пътя към границата с Турция и да спира потока от бЕсни бежанци... ще се справи и само с тяло. Йей, представям си го даже как ще ги стресне (мюсюлманите не хапват свинско и се плашат от свински глави). Идеален е,  идеален. Да пали бързо преди да са дошли още.

За Доган ще отделя специален абзац. Защо ли? Защото така реших. Не казвам, че Доган е руска подлога, но го казвам. Не казвам, че Турция знае всичките му палави игри, но го казвам. Сега да не ме обвините в конспиративна дейност? Няма конспирации, само истини, които изпуснаха да Ви кажат.

Доган е една истинска дива пантера-а-а-а-а-а, хищна.

От любов към руските братушки е готов да загърби турската реч и да научи перфектно руски (заедно с падежите му). Мисля си, че Соки (т'ва от Сокол, нали...) може съвсем спокойно да си отдъхне. Соки, викни си Галена да ти пее на уше, ще се отпуснеш, ще ти мине. Знам, че си й верен фен. Може да те поздрави с песента „Кой“. Много приятна песен, носеща дълбока символика за теб! Та, след като се насладиш на греховната й визия, възбуждащ глас и изпиеш една бутилка 120 годишно уиски на песента й "Хабиби", е време да спретнеш едно барбекю в сараите. Няма да се притесняваш от тази забрана! Не се предавай! Бъди смел! Знаеш, че в деня на изборите, хилядите турски приятели ти идват на гости. Ще се видите, ще ги почерпиш! Не страдай, казах.

Да си призная цяла седмица ми надуха главата с две неща- малките котета на Валери и референдума на Слави. Малките котета бяха доста забавни, имаше доста сполучливи колажи! Факт. Новината е за Слави, да оставим Божи86 да оправя малките котета и да им прави билети, та Слави референдум има ли? Има, разбира се, като билети за Белград. Въпросите на въпросния референдум са меко казано абсурдни. Когато се подписахте, прочетохте ли ги? Искам да ми напишете

освен образа на Трифонов и харизмата му, какво Ви спечели за този референдум.

Наистина държа да ми кажете какво смятате за всеки един въпрос, за всяка една думичка. Слави щял да спаси държавата. Българите си обичат месията и това си е. Слави не е глупав, той няма да Ви оправи. Не би си позволил да си стъпче името и славата. Както каза „Аз всеки ден правя политика“. А Вие сте лапнишаранчета, вярващи на всеки. То не бе Симеончо, Воленчо, Баце, Бареков (Боже, този жив ли е? Отиде в Брюксел и се затри). Лесно се влюбвате, а кратката Ви памет само пречи.

Вот на недоверие. Здравеопазване. Реформи. Москов. Ако искате още шест дни говорете за този вот на недоверие. Честно, не беше нищо интригуващо. Какво да го коментирам, тъпотия. Москов отдавна пътува по околовръстното на път за излизане от Министерски съвет. Бойко знае как да използва, знае как да заблуди. А Москов си повярва, обърна гръб на партията си. Цената ще си плати скоро, жалко, че това ще му съсипе политическата кариера. Ако Баце е благосклонен, може да го направи съветник като Танев.

Обзорът заприлича на турски сериал, но няма как. Нали харесвате турски сериали? Аз друго не виждам да излъчват, следователно явно си ги любите. Само се правите, че имате проблем със съжителството. Дядо Местан си направи партия. Малка, спретната, с една Турция отпред. Днес думите просто ми се леят. Лирическо отклонение. Една госпожа ми каза да си пия хапчетата. Не си ги пия, пречат... Местан си направи либерален и евроатлантически проект. Поне така твърди. Не знам какво значи ДОСТ, но ми звучи като прост или айде да вдигнем тост. Пак този алкохол. Имали сме необходимост от ясен субект. Аз нищо ясно не виждам в новата партия. Ясно ми е, че Местанчо се крие в турското посолство и се жалва като многострадална Геновева. Медийни бухалки, нападки, бля, бля... не ми се занимава с този, образът му в „Господари на ефира“ е по-интригуващ. Гледайте го, ще се посмеете!

За Ирина Бокова и Голямата Косатка, интимно. Чудите се коя е Голямата Косатка? Преди година, г-жа Бокова обърка името на тракийската гробница „Голямата Косматка“ и взе, че каза косатка. Е, близко е. Тя да не е генерален директор на ЮНЕСКО, та да ги знае тези неща. Такава ли е? Аааа, каква изненада. Нищо, простен гаф, всеки може да сбърка дори и генерален директор на такава организация. Голям скандал около кандидатурата и голямо нещо. Всяка една партия излезе да помрънка. Какво обикновено българите не сме единни в нищо. Еми, г-жо Бокова, къде сте тръгнали да ставате шеф на ООН. Ще Ви разпънат като косатка. Ще Ви хапнат с все перките.

Понеже вече се изморих да Ви разяснявам новините, а утре е Трифон Зарезан, спирам и отивам да заредя. Заредете се и Вие и ако срещнете много влюбени двойки им кажете, че ще скъсат и те някога! Поздрави и весело алкохолизиране!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове