Огнян Герджиков с Гранд При от Правосъдните награди

Огнян Герджиков с Гранд При от Правосъдните награди - картинка 1
Снимка: Личен архив

Миналата година със същата статуетка Темида бе удостоен "бащицата" Еньо Комитов

8/ Проф. Огнян Герджиков ще получи Гранд При на Годишните награди за правосъдие, които ще се състоят на 24-ти февруари в хотел Маринела - Кемпински. Това е най-големият приз за изключителен принос в правото. Миналата година със същата статуетка Темида бе удостоен "бащицата" Еньо Комитов.

Проф. Герджиков е завършил Юридическия факултет на Софийския Университет. По късно специализира във Виенския Университет и Хамбурския институт. Професор е по Търговско право в СУ. Автор е на монографии и десетки статии в областта на търговското право. В края на 2015-та година той пуска поредната своя книга - за преклонението пред правото, изразено в стихове. Носител е на орден "Стара планина".

На церемонията ще бъдат наградени и Адвокат на годината, Прокурор на годината, Съдия на годината, Нотариус на годината, Дело/Сделка на годината, Кантора на годината, Правосъдие зад граница и Млад юрист. Специален гост на Правосъдните награди ще бъде Почетният Президент на Международния Адвокатски Съюз г-н Мигел Лоиназ, който пристига по покана на Балканска Медийна Асоциация и Софийска Адвокатска Колегия. Церемонията е с благотворителен характер - за три болни от церебрална парализа дечица. Mоже да гледате проф. Герджиков във вторник от 11 часа по България он Еър във връзка с призa.

No Comment е медиен партньор на събитието, заедно с тв предаването "Темида - цената на истината" (телевизия Евроком), в-к "Стандарт", "Новинар", "19 минути", "Търговски вестник", списанията B2B, "Твоят бизнес", първата Он-лайн телевизия InLife, интернет медиите: no-comment.bg, sofianews.info, newsinthecity.bg, bnews.bg. blife.bg, big5.bg, Nbox, blitz.bg най-голямото списание във Фейсбук - Хайлайф.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове