Островът на звездите /СНИМКИ/

Островът на звездите /СНИМКИ/ - картинка 1

Знаменитостите знаят как да почиват

Знаменитостите знаят как да почиват. Мауи е любимият хавайски остров на звездите. Тук често идват Мегън Фокс, Опра Уинфри, Джъстин Бийбър и Бритни Спиърс.

На острова има национален парк, вулкани, 5-звезди хотели и плажове. Местната гордост уверено е демонстрирана с неофициалното мото "Maui no ka oi", което означава "Мауи е най- добрият".

Мауи, наричан "Магическия остров" и "Островът- долина", е остров с невероятна природа, където могат да се намерят и тихи градчета, и големи тълпи от хора. Тук може да се прекара незабравима ваканция.

Мауи е вторият най- голям Хавайски остров с население от около 120 000 души. Тропичния климат на Мауи е доста приятен със средни температури между 75 и 85 градуса по Фаренхайт (23.8- 29.4 градуса по Целзий) на морското равнище.

Опра Уинфри

Опра Уинфри е токова влюбена в острова, че си е закупила ферма, където гледа био репички, марули, лук, подправки. Градината се намира в имение в Мауи, което е с площ от 780 акра. „Допълнително обогатихме почвата и в момента е най-добрата тук", коментира Уинфри.

 

Снимка 255415

 

Стивън Тайлър

Без свян, фронтменът на Аеросмит Стивън Тайлър обожава да кара сърф на острова. Той отдавна е гражданин на хавайския остров и може да се похвали с тузарско имение.

 

Снимка 255416

 

Уди Харелсън

Актьорът често е забелязван от фенове да релаксира на острова. Уди Харелсън гостува на вилите на приятели, където се отдава на пълен релакс.

 

Снимка 255417

 

Дон Нелсън

Треньорът с най-много победи в НБА Дон Нелсън също е влюбен в красотата на острова. Дотолкова, че си е построил бяла спретната къщурка, където може да избяга от стреса на ежедневието.

 

Снимка 255418
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове