Откриха мумии на древни извънземни в Перу?

Откриха мумии на древни извънземни в Перу? - картинка 1

Истина или измислица?

Мумии с деформации по костите, на възраст между 1800 и 1900 години и открити в Перу, може да станат доказателство за мисия на извънземни на Земята, пише латиноамериканските медии.

Според перуанския журналист Хайме Маусан находката може да се превърне в откритието на века. "Балсамираните останки на странните същества учудват всички. Те имат по три пръста и досега не сме срещали такива създания", разказа Константин Коротков, професор по биотехнологии и компютърни науки в държавния Университет по технологии, механика и оптика в Санкт Петербург.

Според руския изследовател мястото, където са били откопани няколкото мумифицирани същества, също не е случайно. "Става дума за Наска. Платото в южната част на Перу и досега кара много учени по света да си блъскат главите заради рисунките, направени от представители на индианската цивилизация, живяла в района между I и VIII век от нашата ера. Мумиите може да хвърлят светлина и върху авторството на странните изображения", предполага ученият.

В Наска през 1939 г. бяха открити няколко десетки рисунки върху камък. Произходът на изображенията и досега не е изяснен. Много изследователи смятат, че рисунките представляват небесна карта и дори писти за кацане излитане на извънземни кораби.


"Това е абсолютен фалшификат", коментира новината британския UFO специалист Найджъл Уотсън. Според него става дума за фигури, изработели от пластмаса, а новината е чисто спекулативна и има задача да накара хората на кликат по линковете към нея. 

 

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове