Открита ли е самоличността на Джак Изкормвача?

Открита ли е самоличността на Джак Изкормвача? - картинка 1

Той продължава да е една от най-известните личности в историята на Лондон

Джак Изкормвача продължава да е една от най-известните личности в историята на Лондон. Мнозина са вървели по стъпките на серийния убиец, а написаните книги за него могат да запълнят една малка библиотека! Според писателката Патриша Корнуел, самоличността на Джак Изкормвача е Уолтър Сикърт. Дамата вече официално твърди, че има абсолютни доказателства относно твърдението си. Неговата вина може да бъде доказана с хартията, която е използвал.


Писателката е успяла да направи химичен анализ на писмата, които убиецът изпраща, за да се подиграва на полицията за слабото разследване. Въпросната хартия се продавала в магазините и един пакет съдържал 24 листа и анализа показал, че три писма на Сикърт и две на Джак са от един и същи пакет с хартия. Освен това, писателката смело твърди, че убийствата са повече от 20 и полицията е започнала да разследва повече от пет. Самият Уолтър е известен английски художник и печатар, който работи в Лондон. Една от първите връзки на художника с убиеца започва, когато той рисува картина с името "Спалнята на Джак Изкормвача".

В тази улица се е случило първото убийство!

Подозренията на Патриша са изключително високи и от 2002-а година, дамата закупува повече от 31 картини на твореца, за да открие ДНК-то му. Оксфордския университет отрича твърденията на жената през 2004-а година, но очевидно това не я е спряло да продължи с разследването!
източник: men.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове