Ози Озбърн: Доналд Тръмп е следващият Хитлер

Ози Озбърн: Доналд Тръмп е следващият Хитлер - картинка 1

"Той, по дяволите, е ненормален."

Известният британски рок музикант Ози Озбърн заяви, че вижда в кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп "следващият Хитлер".

"Доналд Тръмп ми внушава страх. За мен това е следващият Хитлер. Той, по дяволите, е ненормален. Въпреки че до известна степен мога да разбера защо този тип успя да привлече толкова много американци... Той сам се спонсорира и говори на език, разбираем от работническата класа" , казва музикантът в интервю за в. „Велт ам Зонтаг“, цитира БГНЕС.

В същото време Озбърн e уверен, че президент на САЩ ще стане Хилъри Клинтън, макар да се съмнява, че тя ще изпълни своите предизборни обещания.

В момента музикантът живее в Съединените щати.

След оттеглянето си от надпреварата на всичките му съперници-републиканци, Тръмп в действителност е фактическият кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия. Президентските избори в САЩ ще се проведе на 8 ноември.

Ози Озбърн е британски музикант, един от основателите на групата Black Sabbath, оказала влияние върху формирането на такива жанрове в рок музиката като хард рок и хеви метъл. 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове