Перфектни прически предизвикаха фурор на 25-тия Фестивал на красотата в Пловдив

Перфектни прически предизвикаха фурор на 25-тия Фестивал на красотата в Пловдив - картинка 1

"Дейвид профешънъл" създаде нови тенденции във фризурите

 Този уикенд  Втора палата на пловдивския панаир беше пълна с красиви момичета с перфектни прически. Модели и случайни зрители имаха удоволствието да се докоснат да най-новите технологии в областта на клорстиката и стилизиращите продукти за коса.

Особено силно беше участието на двата екипа на компанията Дейвид профешънъл в лицето на Маурицио Дзукини, които представи заедно с трима от българските си колеги продукти на „Селектив профешънъл“, както и линия официални прически подходящи за предстоящия сезон на абитуриентски балове и сватби.

Сабрина Арвидзиньо пък представи линията Гламор на компанията Фрамези. Освен това се представи и изключителната нова разработка на компанията техниката Шимер, която позволява да бъде тонирана косата буквално за секунди, без това да я уврежда. Шимер техниката може лесно да постигне изсветляване с до три тона, след като косата е вече оформена в прическа и клиента е готов да напусне салона и буквално с няколко движения да добави още малко светлина  и блясък във вече готовата прическа.

На финала участниците и в двете презентации получиха грамоти лично от г-н Давиде Кристиано основател  с собственик на компанията Дейвид Профешънъл България.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове