Плюсовете на мъжете, които бързо свършват

Плюсовете на мъжете, които бързо свършват - картинка 1

Има си, наистина!

Но вярно ли е твърдението, че колкото е по-дълъг един полов акт, толкова по-добре? Ако попиташ някои мъже, те смятат, че свършват прекалено бързо. Макар че, в действителност нито един от тях да не страда от преждевременна еякулация, всички упорито смятат, че трябва да издържат повече в леглото. Естествено, за всеки оптималната продължителност е различна.

Но сексът с мъже, които го правят по-бързо, има най-малко пет неоспорими плюса.

Влагалището ти не се травмира

Ще го кажем така... технически вагината ти се състои от мускулна тъкан, която по същия начин може да се отпусне и да се износи. Продължителният секс с партньора ти може да ти причини болка, а ако свършва бързо, си застрахована от неприятни усещания.

Можете да го направите пак

Ако е свършил бързо, то това е отлична възможност да повторите! Направете пауза, съберете сили – и отново в играта! И, между другото, запомни трика – всеки следващ път той ще свършва по-бавно от предишния.

Възбужда!

Ако може да го прави набързо, използвай това хитро! Помисли само – можете да правите секс в обедната почивка, на паркинга... където си поискате! Възможностите на бързия секс са почти неограничени, особено ако подходиш към това действително творчески.

Не отнема много време

Да, звучи ужасно, но е факт, че понякога си имаш и друга работа. Не толкова приятна, разбира се, но няма значение. За да не зачеркваш секса от списъка с нещата в живота, ти е необходим точно този мъж, който ще се впише идеално в изпълнения с грижи дневен режим.

Позволява ти да се насладиш на предиграта

Не всички мъже харесват предиграта за разлика от жените. Затова, ако е свършил бързо, предиграта още няма да ти е излязла от главата и впечатленията от секса ще ти бъдат по-ярки и интересни!

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове