Победителят в нашата игра тази седмица е Огнян Джоришев

Победителят в нашата игра тази седмица е Огнян Джоришев - картинка 1

На 16-ти Май очаквайте ново ни Sci-fi предизвикателство

Тази седмица ще отправихме ново предизвикателство към Вас - новата ни игра Sci-fi Hour! Темата, върху която трябваше да пишете е "Стъпки по третата луна". Имахте време до 17.00 часа в петък (13-ти май) да напишете като коментар под снимката, историята, която си представяте. Текстът с най-много харесвания до края на обявения срок печели предизвикателството. Победителят печели книга, осигурена от издателство "Сиела".

Огнян Джоричев

 
 
Огнян Джоричев Да се напиеш и да изгубиш ключовете е разбираемо...Да се напиеш и да не намериш дома си е.... допустимо. Но да се напиеш и да не знаеш на коя планета си е.... Стъпки по третата луна grin емотикон
 
 
На второ и третомясто се нареждат Мариана Атанасова и Стоянка Чапарова. Благодарим ви за участието!
 
Мариана Атанасова
 
 
Мариана Атанасова Когато я открихме не знаехме какво ни очаква . Тази измамна красота ни караше да се отдалечим от кораба. Докато вървяхме по повърхността наподобяваща на облаци се чувствахме спокойни , сигурни , и това ме плашеше. Тя беше жива . "Третата луна " се оказа жив организъм който може да влияе на нашите чувства и емоции.
 
 
Стоянка Чапарова
 
 
Стоянка Чапарова Отпуснах се,летя,броя до три,мога го...Трион,триъгълник,тригуна, трите мечки,три сестри,третата луна.Грозна ли беше първата,помня имаше и втора,третата се оказа черешката на тортата...боли ме,възторжен съм-аз,Човекът стъпил на Луната!
 
/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове