Победителят в "Crime hour" тази седмица е?

Победителят в "Crime hour" тази седмица е? - картинка 1

За първи път две истории събират равен брой гласове в играта

През тази седмица провокирахме вашето въображение с криминални картинки, под които трябваше да разкажете историята, която си представяте. Играта на No Comment продължава и през следващата седмица, когато отново ще накараме въображението Ви да работи в криминална посока. Подаръците за победителите са осигурени от издателство "Сиела". 

Както всеки петък точно в 12:00 часа спряхме часовника, засякохме гласовевте под всички истории и за първи път, от както оргганизираме тази игра, установихме, че имаме един и същи победител с две истории, събрали най-много, но и равен брой гласове по 14 гласа за всяка. Представяме хронологично и двете истории разказани ни от Julia Stefanova.

Julia Stefanova: Отключиха ми трезора и охраната започна да брои на пръсти минутите. Докато тъпчех чувала, си мислех колко доволен ще бъде утре шефът на банката. Сакчето оставих, според уговорката, за процента на ченгетата, но едно кюлче тайно пъхнах в джоба си.

Julia Stefanova: Ръката му започна все повече да ме натиска надолу и бавно се свличаше.Не се обърнах , трябваше да държа ъгъла на мушката. Когато гръмнах и третия, беше вече късно - Иван хъркаше в локва кръв, щастлив че ми е опазил гърба.

 

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове