Победителят в нашата игра тази седмица е Petar Evtimov

Победителят в нашата игра тази седмица е Petar Evtimov - картинка 1

На 30 май очаквайте нашето любовно предизвикателство

Тази седмица в игра Sci-fi Hour темата, върху която трябваше да пишете беше "Срещи от 3-тия вид". Имахте време до 17.00 часа днес (27-ти май) да напишете като коментар под снимката, историята, която си представяте. Текстът с най-много харесвания до края на обявения срок печели предизвикателството. Победителят печели книга, осигурена от издателство "Сиела". 

Petar Evtimov: Казах ти че не е космически боклук, а кораб!!! Хм, все още не съм сигурен... А каква е тази маймуна в скафандър?

Харесвам ·  9 

Yordan Krustev: Ако не се махнете от пътя ми, президента Обама обеща да разгласи за вас преди да напусне белия дом! А това никак няма да хареса на президента Путин. Той вече е приготвил местенце в Сибир, където ви очакват китайците !
 
 
Мариана Атанасова: Когато се телепортирахме на техния кораб останахме изненадани . С този вид вече се бяхме срещали на земята и бяхме много притеснени да не направят с нас това ,което ние направихме с тях в Зона 51 . Трябва да преосмислим начина си на поведение спрямо извънземните.
 
 
 
 
/29

Коментари 1

  • #1
    Yordan Krustev -

    Поздрави за победителя !!!

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове