Подпали чаршафите с тези въпроси

Подпали чаршафите с тези въпроси - картинка 1

Ако искаш да експериментираш в секса и да разпалиш страстта между двамата, не трябва да се страхуваш да питаш

Ако искаш да експериментираш в секса и да разпалиш страстта между двамата, не трябва да се страхуваш да питаш. Ето няколко примера:

1. Какво облекло те възбужда? – докато го питаш това, той ще започне да си представя с цел да ти обясни по-точно. Накрая, освен че ще е възбуден, ти вече ще знаеш как да го изненадаш следващия път. Изслушай го и се възползвай.

2. Какво ти се иска да опитаме в леглото? – освен, че ще пробудиш фантазията му (й), имаш гаранция, че ще стане забавно след като ти отговори.

3. Какво искаш да направя за теб? – имай предвид, че така поемаш отговорността наистина да изпълниш желанието му(й).

4. Какво искаш да направиш с мен? – е, така би трябвало вместо да ти разказва, направо да ти покаже, и то веднага..5. Ако бяхме само приятели, щеше ли да се възползваш от мен? – няма мъж, а и жена, които да не крият дълбоко в себе си, че биха искали да доминират и да съблазняват. Тази мисъл отключва у него(нея) онова, животинското и страстното, което обикновено крие, за да не те изплаши.

6. Как бих ти харесал (а) повече – като жестока господарка или като малкото ти котенце? – различните мъже харесват различни неща, а понякога това се променя заедно с текущото настроение на приятеля ти. Със сигурност обаче ако го попиташ и го накараш да се замисли, ще имате интересно продължение на вечерта.

7. Имаш ли някаква фантазия, която мога да ти помогна да осъществиш? Всеки от вас има своите особености, на които държи, но поради една или друга причина се притеснява да сподели. Този въпрос стопява леда помежду ви.

8. Би ли искал (a) да правим секс на открито? Би ли се притеснил, ако някой ни види? – няма как да не го възбудиш с тази идея, защото веднага ще започне да си го представя, а кой знае – може съвсем скоро да те изведе на излет сред природата.

9. Ако видиш някой да се съблича, ще продължиш ли да го гледаш? - не става дума дали той или тя ще ти отговори искрено на въпроса, а става дума за това ти да усетиш какво ще му се харесва.

10. Как би ти харесало повече – ако докато правим секс към нас се присъедини твой приятел, или моя приятелка? – този въпрос ще го възбуди, но внимавай, защото може да остане с грешни впечатления – например, че му предлагаш тройка. Не го прави ако не си готов (а) за такива приключения.

Затова преди да се осмелиш да го попиташ тези неща, помисли си и изясни за себе си първо какво е твоето мнение по въпроса с тройките. Може на пръв поглед да ти се стори доста забавно, но имай предвид, че веднъж намеси ли се трети човек в леглото ти, шансът да се намеси после и във връзката ти, определено доста се повишава.

Източник: lifestyle.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове