За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

37 гласували / 28.03%

ГЕРБ

31 гласували / 23.48%

Нова Република

16 гласували / 12.12%

ВОЛЯ

9 гласували / 6.82%

Реформаторски блок

9 гласували / 6.82%

Обединени патриоти

9 гласували / 6.82%

Да, България

7 гласували / 5.30%

Други

5 гласували / 3.79%

ДПС

3 гласували / 2.27%

ДОСТ

3 гласували / 2.27%

АБВ - Д21

3 гласували / 2.27%

Oбщо гласували: 132

Блогове