За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

95 гласували / 30.55%

ГЕРБ

67 гласували / 21.54%

Нова Република

42 гласували / 13.50%

Реформаторски блок

20 гласували / 6.43%

Да, България

19 гласували / 6.11%

Обединени патриоти

15 гласували / 4.82%

Други

15 гласували / 4.82%

ВОЛЯ

14 гласували / 4.50%

ДПС

10 гласували / 3.22%

АБВ - Д21

8 гласували / 2.57%

ДОСТ

6 гласували / 1.93%

Oбщо гласували: 311

Блогове