За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори?

Румен Радев

135 гласували / 33.01%

Трайчо Трайков

89 гласували / 21.76%

Цецка Цачева

51 гласували / 12.47%

Красимир Каракачанов

34 гласували / 8.31%

Други

28 гласували / 6.85%

Митьо Пищова

24 гласували / 5.87%

Веселин Марешки

23 гласували / 5.62%

Татяна Дончева

17 гласували / 4.16%

Ивайло Калфин

6 гласували / 1.47%

Пламен Орешарски

2 гласували / 0.49%

Oбщо гласували: 409

Блогове