За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

96 гласували / 30.09%

ГЕРБ

72 гласували / 22.57%

Нова Република

42 гласували / 13.17%

Реформаторски блок

20 гласували / 6.27%

Да, България

19 гласували / 5.96%

Обединени патриоти

15 гласували / 4.70%

Други

15 гласували / 4.70%

ВОЛЯ

14 гласували / 4.39%

ДПС

10 гласували / 3.13%

ДОСТ

8 гласували / 2.51%

АБВ - Д21

8 гласували / 2.51%

Oбщо гласували: 319

Блогове