За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

12 гласували / 28.57%

ГЕРБ

7 гласували / 16.67%

Нова Република

7 гласували / 16.67%

ВОЛЯ

4 гласували / 9.52%

Реформаторски блок

3 гласували / 7.14%

Обединени патриоти

3 гласували / 7.14%

Други

3 гласували / 7.14%

Да, България

2 гласували / 4.76%

ДПС

1 гласували / 2.38%

ДОСТ

0 гласували / 0.00%

АБВ - Д21

0 гласували / 0.00%

Oбщо гласували: 42

Блогове