За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

33 гласували / 27.73%

ГЕРБ

27 гласували / 22.69%

Нова Република

14 гласували / 11.76%

ВОЛЯ

9 гласували / 7.56%

Реформаторски блок

9 гласували / 7.56%

Обединени патриоти

8 гласували / 6.72%

Да, България

6 гласували / 5.04%

Други

4 гласували / 3.36%

ДПС

3 гласували / 2.52%

ДОСТ

3 гласували / 2.52%

АБВ - Д21

3 гласували / 2.52%

Oбщо гласували: 119

Блогове