За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

БСП

32 гласували / 28.32%

ГЕРБ

24 гласували / 21.24%

Нова Република

13 гласували / 11.50%

ВОЛЯ

9 гласували / 7.96%

Реформаторски блок

9 гласували / 7.96%

Обединени патриоти

8 гласували / 7.08%

Да, България

5 гласували / 4.42%

Други

4 гласували / 3.54%

ДПС

3 гласували / 2.65%

ДОСТ

3 гласували / 2.65%

АБВ - Д21

3 гласували / 2.65%

Oбщо гласували: 113

Блогове