Ден 3 – Въпрос 3: С кого не бихте спали?

Сашка Васева/Веселин Маринов

6 гласували / 66.67%

Преслава/Фики Стораро

2 гласували / 22.22%

Николета Лозанова/Асен Блатечки

1 гласували / 11.11%

Радина Кърджилова/Деян Донков

0 гласували / 0.00%

Oбщо гласували: 9

Блогове