Ползата да пиете шотове текила

Наздраве!

4/ Текилата е едно от веществата, които винаги създава специални спомени в бара. Всичко започва с няколко малки чашки и след това настъпва внезапната амнезия. Мнозина са изпитвали скритата сила на мексиканската диета, а още толкова признават, че резултатът от цялото изпълнение е достатъчно задоволителен, за да се повтори. Жертвите на това питие знаят, че неправилната употреба може да доведе до тротоарни екземи, ала рискът винаги си е заслужавал. Men.bg препоръчват някои интересни приложения на този алкохол, които за пореден път доказват, че именно тези напитки ще спасят света:

1. Алтернативен източник на гориво.

Според учените от Оксфордския университет, текилата може да бъде решението на всички проблеми. Според изследователите, растението, от което се продуцира златната напитка - столетник - е достатъчно плодородно, за да се произведе и био гориво. Столетникът не се консумира от хора и се използва само за текила. Единственият проблем е, че все още не сме сигурни дали предпочитаме да ходим пеша и да пием текила или да пристигаме бързо на работа. Ти какво би избрал?

2. Сигурен начин за отслабване.

Малко ни е трудно да го вярваме, след като всяка вечер спазваме текилова диета, ала някои хора смятат, че именно растението ще помогне за свалянето на килограмите. Столетникът се използва за регулиране на кръвното налягане, разграждането на мазнини и намаляването на холестерола. За съжаление се оказва, че ферментиралото растение няма същите качества, но пък е дяволски приятно!

3. Приспивателно.

Искате ли да се наспите? Пийте едно малко преди лягане. Научните изследвания показват, че текилата помага за по-бързото заспиване, както и за по-дълбокия сън. Изпийте много малки и освен съня ще имате и много спомени, за които ще ви разказват на следващия ден. Проверили сме второто многократно и не искаме да ви разказваме за главоболията, които идват след това.

4. Почистването на дебелото черво.

Добри новини за всички, които вече не харесват уролога си - синият столетник е показал невероятни качества за предпазване на дебелото черво. В това поне вярват хората от университета в Мексико. Употребата на това растение в лекарствата ще помогне за по-безпроблемното доставяне на лекарства, които се използват за унищожаването на различни вредни бактерии в дебелото черво. Опитахме се да обясним това на уролога, заявявайки, че сме изпили половин бутилка текила и въпреки това се налагаше да "разширим кръгозора на приятелството". И един пръст е достатъчен, за да развалим хубавото приятелство!

 

5. Помага за борбата с диабета.

Изследване през 2010 година доказва, че същото растение разполага с фруктозен полимер, който смело стимулира производството на GLP-1 хормонът, отговорен за инсулина и неговите нива в човешкото тяло.

 

6. Антивирусната.

Ако искате да преборите грипната епидемия, винаги запасявайте тялото си с повече течности. Верни на тази практика, ние редовно поставяме високооктанови течности като ракия, текила и други затоплящи средства. Резултатът е повече от задоволяващ. Освен това трябва да бъдем верни на мексиканската здравна система, която от 1930-та година препоръчва да пиете текила, когато имате настинка. Ние отиваме да вземем лекарствата и препоръчваме 

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Book Face

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове