Понеделнишки подарък! Рускинчето Анита Рай! /ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ/

Понеделнишки подарък! Рускинчето Анита Рай! /ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ/ - картинка 1
Снимка: www.instagram.com/anyuta_rai

Фамилията и формите й подсказват, че е райско създание

Понеделник е, момчета. Уикендът бе поредното изпитание за черните дробове, за някои и за белите. Какво да се прави, отново се налага да изкараме пари за следващия.

Колкото и да не ни се работи, се поразровихме из социалните мрежи и що да видим? Едно прекрасно рускинче, което моментално ни докара само мръсни мисли в главите.

И понеже за пореден път искаме да покажем колко ви ценим, любезно ви предоставяме този профил в Instagram и разбира се, специално подбрана селекция от най-добрите кадри на девойката.

Само се чудим, когато и нас ни огрее слънцето на морето, дали ще има подобни рускинчета. Макар че сигурно няма да ни върже и да има, поне да се полюбуваме на гледката. Пък то и така може да си фантазираме.

Начини много, само се молим да има такива телца по плажната ивица.

Добре де, няколко думи и за самата девойка. Фамилията й рЕзко ни подсказва, че Анита Рай е директно паднала от Рая. Не сме сигурни защо са я пуснали на земята, но и не ни вълнува особено.

25-годишното котенце е от Екатерининбург, но си мислим, че отдавна се е измъкнала от там. Вероятно си развява формите в някой по-голям град. Тя е моделка, снимките и предимно са в луксозни автомобили. И ние да имахме лъскави коли и ние щяхме да я качим.

Радвайте се! Не позволявайте понеделникът да ви съсипе седмицата ;)

***

***

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове