Поп певици в Южна Корея са предлагани като компаньонки

Музикални продуценти изпращат певиците в САЩ за срещи и интимни удоволствия.

4/ Южна Корея със сигурност ще бъде запомнена завинаги като страната, която даде на света "Gangnam Style". Въпреки огромните индустриални и технологични успехи, тази песен може да се превърне в истински национален химн. И след като в тази страна всичко е достъпно, предлагаме да се запознаете с новия бизнес на Канг и Парк - музикални продуценти, които изпращат корейси поп певици в САЩ за срещи и интимни удоволствия.

Господата са осъдени от корейския съд за изпращането на 4 певици до Лос Анджелис като компаньонки. Цената на една певица е между 25 000 и 30 000 долара. През януари, Шин Джи-соо е била представена на мъж на средна възраст, който и предложил нов начин за прехрана - запознанства със шугър татковци. Огорчена от това предложение, Шин просто написала в своя Instagram профил, че не желае подобни оферти и няма да бъде част от тях.

Непознатият мъж е бил Канг, който заедно със своя партньор, разполагал с цял лист от певици. Дамите обикновено заминавали за САЩ, получавали много екстри и евентуално трябвало да отговарят на сексуалните мераци на своите спонсори. При трудова злополука - бременност, дамите били изпращани извън САЩ, за да направят аборт, а разходите отново се поемали от клиента. Корейските власти вече са сложили край на тази музикална ниша. Популярният бизнес план беше отречен от родните поп-фолк продуценти, които и до днес твърдят, че песента "Бял мерцедес" не е написана по действителен случай!

***

източник:мен.бг

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове