Поредна зверска касапница в Добрич! /ВИДЕО+СНИМКИ 18+/

Поредна зверска касапница в Добрич! /ВИДЕО+СНИМКИ 18+/ - картинка 1

Мъж причинява невъобразими издевателства над животни

На електронната ни поща получихме десетки сигнали от читатели за поредно зверско насилие над животни.

Кадрите не се препоръчват за лица под 18 години.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"

Румен Росенов Захариев е цялото име на "човека".

Райко Рефат, живее в село Стефаново на 10км от гр. Добрич.
Улица първа, N-42 / Къщата е с висока разпадаща се ограда.
Разбрах също, че гледа и развъжда кучета с цел продажба. Кучетата, които не биват продадени се озлобяват за лов на диви и домашни животни.
За сега знаем само това.

18+
Изпращайте сигнали:
Окръжен следствен отдел към ОП-Добрич
Завеждащ ОСлО: Татяна Лазарова

9300 Добрич, ул. "Максим Горки" №12, ет. 5
тел.: 058/602 085, 058/602 991,
факс: 058/604 293
email: oslo@dob.prb.bg

Този мъж/баща/съпруг.. Изрод, твар, гад, нищожество живее на свобода и причинява нечувани издевателства върху живи същества.. Децата му, които стават свидетели на грозните му действия биват възпитавани на същото брутално поведение. Ние трябва да спрем този абсурд в името на всички потенциални бъдещи жертви. Било то хора или животни, защото както вече знаете 90% от децата, които са свидетели на такива гледки също посягат на чужд живот и не се задоволяват само с насилието върху животни, а са способни да посегнат и върху вашите деца и вашите животни, също и върху вас!


......
Чувахте ли сърцераздирателния плач на котето, което свирепите кучета на rayko rifatko от Добрич разкъсваха. А чувахте ли самодоволните гласове, които насърчаваха това злодеяние? Трябва ли това деяние да остане ненаказаno?Влезте в профила му и го разгледайте . Ще получите пълна представа за този човек - "баща". Ако възпита в този дух децата си, тогава каква държава сме?"

***

***

/33

Коментари 11

 • #11
  Amina -

  Te kakto na jivotni taka i chovek mogat

 • #10
  Maria -

  Не съм в състояние дори да гледам... не е истина, че съществува подобна жестокост...

 • #9
  Обичам животните -

  Предлагам да го пуснем на моя ротвайлер

 • #8
  Веселин Павлов -

  Няма никакъв смисъл да се влиза в диалог с хора като Стефан Ганчев, Радослав Жоров и Атанас Иванов. От правописа и изказа им личи, че са ниско интелигентни. Убеден съм, че не осъзнават какво вършат, защото еволюцията ги е подминала. Няма как да бъдат убедени, че това което вършат е нередно, неморално, признак на ниска култура и най-вече на силни комплекси. Интелекта им е малко по-висок от този на кучетата, които развъждат. И едните и другите няма как да бъдат убедени с думи, че няма смисъл в лова в днешно време. Ако наистина търсят силни усещания и са "мъжете", за които се смятат ,има множество екстремни спортове, но не им стиска да ги практикуват, защото там наистина има риск. За да се ограничи популацията на човекоподобни като тях, трябва държавата да работи и да им се налагат високи глоби и затвор, за да не могат да се развъждат свободно. И това ще стане благодарение на активни хора, като автора на поста, но ще отнеме много време. Трябва да се набере критична маса от такива хора и да влязат в управлението, защото съвременните ни политици са на интелектуалното и морално ниво на Райко.

 • #7
  Sufe -

  Евала Райко голям си...Така се ловува..

 • #6
  4oko -

  VSI4KI LOVCIII STE EDNIII KOMPLEKSARIII EDNO E DA DEBNESH V GRAB DRUGO E DA SE ISPRAVISH OCHI V OCHI VSICHKI LOVCI STE EDNI KENEFIIII XAIDEEE ISPRAVETE SE SRESHTU GLIGAN I SE BIITEE ETOVA E ADRENALIN I TOGAVA MOJE DA SE KAJE 4E STE SMEL4AGI A NE DA DEBNETEE KATOO EDNI INKUBATORIII EDINN NQMA DA GO NAPRAVIIII ZASHTOTO STE KENEFIIIII DEBNETEEE V GRABB TA VIE DRUGOO NEMOJETEE ZAPOMNETEE EDNOOO VSI4KATA KRAV KOQTOO STE IZLQLIIII SHTE VII ZALEEE VASSS NIKOI NQMA PRAVOO DA OTNEMAA JIVOT NA KAKVOTO I DA EEE JIVOTNOOO AKOO PRI POLOJENIEE NESHTATA NEGO IZISKVATT TVA STE VIEEEE LOVCITEEE KOMPLEKSIRANIIII OTPADACIIIIIII

 • #5
  Мрети Ловзи -

  От сърце желая,всички ловци да ги споходи най-гнусната нелечима болест и да се мъчат и страдат с години.

 • #4
  Керанка Атанасова -

  Клипа е отвратителен!!!! Аз бих пуснала този човек и тези , които го подкрепят на такава глутница озлобени кучета и бих им гледала сеира без да ми мигне окото! Мразя прости нечовечни същества , които нямат и капка милост и могат да гледат такова нещо!!

 • #3
  АВА -

  Само един човек с психически отклонения може да се радва и да насърчава страданието на друго живо същество! "„Всеки,който е способен да наблюдава с безразличие и удоволствие смъртта на което и да е живо същество, е в опасност да повярва в незначителността и на човешкия живот”,пише др.Алберт Швайцер." "Специалният агент от ФБР Алън Брантли казва:”Жестокостта над животни....тя не е безобиден акт на негативни емоции в психически здрав индивид,тя е предупредителен знак...”Жестокостта над животни е индикатор за психологически проблеми,които биха могли и често водят до още по-жестоки престъпления над хора." Статия https://www.facebook.com/notes/boriana-todorova/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0/10151103593743178/

 • #2
  gergana geshova -

  pusnete i signal v policiqta, zoo policita i sled kato prodava kucheta na suotvetnite organi toi ne e sigurno licenzira razvudnik. idiot pulen.

 • #1
  Теди -

  Долен боклук! Трябва да си понесе последствията! И да изпита същата болка!

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове