a_boomb.png

Правилник за пълноценно съжителство с човешки индивиди. Уаф.

Правилник за пълноценно съжителство с човешки индивиди. Уаф. - картинка 1

Скачате, като Стефка Костадинова, когато вашият двукрак отключи вратата?

ПРАВИЛНИК ЗА ПЪЛНОЦЕННО СЪЖИТЕЛСТВО С ЧОВЕШКИ ИНДИВИДИ

Допълнено издание 2019 г.

Признаци, че сте обсебени от вашия човек:

1. Скачате, като Стефка Костадинова, когато вашият двукрак отключи вратата. Ама и така силно се мятате върху него, че често се случва да го съборите на земята (стига да сте над 20 кг). Да, няма нищо по-хубаво от това двукракият да се въргаля в купчината с обувки до входната врата. Разбира се, усмивката му е гарантирана, макар и да си е натъртил задницата. И все пак бъдете внимателни: събаряйте ги върху нещо, което ще омекоти с една идея неочакваното приземяване. Инак Пирогов работи. 

2. Счупвате си яката дупара от въртене. Независимо, че не сте го виждали от 2 минути или 8 часа, не спирате да махате с опашка (барабар със задните си стегнати части). Ако и човеците имаха дълги опашки, може би нямаше да се притесняват от отпуснати бедра. Казвам ви – това е признак, че стрададе от тежка привързаност към човека, сигурно и видни психолози ще го потвърдят (но вероятно ще ви кажат, че имате и сериозна травма от детството).

3. Постоянно искате да го целувате. Няма сутрин, няма вечер. Постоянно. Хейтърите ще кажат, че е мега гнусно, ама просто ги оставяме да си хейтят. Те не осъзнават, че освен израз на любов, това са и спа процедури за лице (с основна цел ексфолиране (скоба в скобата – това така ли се пише!?) и дълбоко почистване на кожата на лицето). За кво ви е да плащате за ваучери от всичкиофертибг, като може да си имате мега як домашен любимец!? (т‘ва беше въпрос към човеците)


4. Зяпате го втренчено и продължително. Опитвате се да не мигате. Да, клепачите ви натежават, но се намествате по-удобно и продължавате да го гледате..често си мислят обаче, че искате храната им. Ама не е само това. Обсебени сте. 

5. Прозявате се заедно с него. Следвате дори и това му действие. Еми, щом му се спи, значи и на вас ви се спи. Закономерност, как да се бориш? 

6. Преследвате го. Малко звучи крийпи (демек зловещо). Няма лично пространство. Вие сте навсякъде – тоалетна, баня, спалня, кухня, хол...мястото не ви вълнува. Важно е да сте част от нещата, които върши. 

7. Ревнувате го. Е, как да не го? Надушвате миризмата на друго куче по дрехите му. О, драма. Логично е да му обърнете гръб и да го накарате да страда. Ставате автоматично драма куйн.

8. Ползвате го за възглавница. Тук моят човек би споделил интересни кадри, но не искаме да се излагаме пред чужденците. Та, няма значение дали ще положите морно глава върху тиквата му или ще се опнете тактично върху шкембето му. Важното е да му натежите и да го стоплите. 

Ваш Итън Д.Петров/ Ethan D.Petrov

П.С.: на снимката е малкото изчадие адово King

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове