Правилните дрехи за вашата фигура

Правилните дрехи за вашата фигура - картинка 1

Няколко съвета как да изглеждате дори още по-секси

Една жена трябва да знае освен как да си избере правилната материя, и как да си избере правилната кройка за нейния тип фигура. 

Затова ще ви представим няколко съвета за избора на дрехи измежду всички, които ще ви стоят най-добре и ще пасват на собствената ви индивидуалност.

Никога не пробвайте само един размер

Това, което трябва да знаете за размерите на дрехите е, че те не винаги са еднакви в зависимост от марката или производството, откъдето идват. Само защото пуловерът ви е M, не означава, че това е размерът и на бельото, и на палтото ви. Когато влезете в пробната, вземете минимум два размера от харесаната от вас дреха, категорични са стилисти.

Не се страхувайте да носите по-широки дрехи и обратното

Само защото един пуловер е по-широк, това не го прави по-малко секси. Можете да го съчетаете с ефектен колан или добавени копчета, който да подчерата извивките ви например Няма по-секси жена пък от тази, която е облякла един размер по-малка тениска от това, което по принцип носи. 

Използвайте огледало в цял ръст

Само така ще можете да добиете цялостна представа за това как ви стои дадена дреха, дали подчертава правилните характеристики на тялото ви, или не. И въпреки че някои магазини ще се опитат да ви залъжат с приглушена светлина и по-малко огледало в пробните си, по-скоро се откажете да купите дадена дреха, ако не можете да се видите в цяло ръст, когато я пробвате.

Играйте си умело с цветовете

Няма какво да се лъжем, понякога на всяка жена се налага да иска да прикрие няколко килограма. Това може да стане като избере дънки в по-тъмен цвят, например. Ако пък сте прекалено слаба и искате да постигнете обратния ефект, заложете на светли цветове. Не се колебайте, а намерете онези тонове, които отиват перфектно както на собствения ви тен, така и на това какво искате да постигнете с тях. 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове