Празничен секс!

Празничен секс! - картинка 1

Едни по-специални предложения

По празниците всичко ще ти е супер – пиенето ще е пиене, яденето – ядене, ама трябва и да боднеш нещо! Ако си имаш сериозно гадже и искаш да направите нещо по-коледно в леглото, чети надолу наш'те предложения!

Храна

Ник'ви такива като в „Девет седмици и половина“! Бъди истински българин и положи върху съвършеното й коремче пръжки и боб! Можеш в пъпа й да капнеш малко шкембе чорба! Сто про ще е различно от досегашните практики!  

Рудолф

Взимаш си го магазина един червен клоунски нос, караш мацката да си го сложи и я клатиш на задна цяла нощ, като й подвикваш „Хайде, Рудолф! Дий!“. (Ако не зацепваш, единственият елен на Д.К. а.к.а. Дядо Коледа с червен нос се казва Рудолф!)  

Снежанка

Клише, но ако се облече като Снежанка на Дядо Мраз, а не оная, джуджефилката, можеш да я караш да ти пее руски празнични песни, а след това да я напляскаш за кофти произношение!

Хоу-хоу

Не е много разпространено по наш'те си географски ширини, ама все пак знаеш, че дебелият старец се смее с „Хоу-хоу-хоу!“. Та, идеята ни е, докато си я подпецкваш най-мисионерски, като стигнеш до самия финал, завърши звуково с „Хоу-хоооу!“, а ако после мрънка, че не е романтично и т.н., я обвини най-директно в липса на коледно настроение, гадната пача!  

Чорап

Да, и това не е много навлязло при нас – коледните чорапи, които не стоят прави като твоите, а ги закачват някъде и ги пълнят с подаръци. Е, ако твойта държи да НЕ свършваш в нея, приготви си специален коледен чорап и го извади в точния момент. После си го вкарай вътре и с невъзмутима физиономия се изплескай, а после и подай подаръка!

Шейна

Точно така – за екстремисти! Намери си хубава и здрава шейна, която да ви издържи с твоята девойка (и гледай да си под 100 кг, нали). Качваш се, тя сяда в теб, а облеклата ви са топли но позволяват да й го вкараш внимателно, ама категорично. И се возите в задната уличка така! Ако не смееш чак таквизи неща да вършиш, направете го пак в шейната, ама в стаята ти.  

Елха

Накарай мацката ти да се самоукраси като елха – да си завърже по себе си разни джунджурии (най-добре полезни – кондоми, лубриканти, ала-бала...), а ти да ги отвързваш без ръце, хоу-хоу*!

източник: men.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове