Предприемчивостта на един млад човек

Умението да мислиш креативно и да не се страхуваш

4/ Питър Зонвелд е млад човек, закупил и обновил автобус от 70-те години на миналия век, за да го превърне в подвижна кръчма. Предприемчивият човек е този, който успява да направи буквално от нищо-нещо, от стари вещи да направи произведение на изкуството, от стар, раздрънкан автобус- модерно заведение. Умението да използваш всяка една предоставена възможност е може би едно от най-ценните.

Всеки един от нас иска да бъде преуспял. Всеки има големи мечти, но малко са тези, които се осмеляват да ги постигнат. Известна доза безразсъдност, примесена с голямо въображение, никога не е излишна. Питър Зонвелд напуска работа, за да се впусне в това начинание. И успява. Превръща автобуса в подвижно заведение. Отнема му доста време и средства, но го прави. Работата по автобуса продължава близо 2 години, съответно разходите са около 30 хил. лири. Питър поема шофьорската роля заради своя ръст от 198 см. За обслужването на клиентите са наети бармани и сервитьорки с по-нисък ръст.

Този млад човек вижда бъдещето много по-добре от останалите, тъй като е преценил и планирал внимателно всяка своя стъпка. Творчество и смелост очевидно не му липсват. Риск има, но е важен резултатът. В този случай резултатът е очарователен. Автобусът е изключително нетрадиционно място, за да изпиеш една бира или нещо друго.

Разчупете съзнанието си! Не се страхувайте да изразите своите идеи и да ги реализирате!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове