Добре дошли в "Президент кафе"!

Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 1
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 2
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 3
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 4
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 5
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 6
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 7
Добре дошли в "Президент кафе"! - картинка 8

Вдъхновено от руският президент Владимир Путин кафене отвори врати в Русия

В руският град Красноярск отвори врати кафене, вдъхновено от президентът Путин, където лицето му е изобразено върху стените. Популярната му снимка, на която язди мечка, украсява менюто, а тоалетна хартия с облика на президента на САЩ Барак Обама е готова за използване.

Новото заведение, с идеално за него наименование "Кафе президент", е собственост на почитатели на президента Путин, като в него се срещат и образите на други известни руски личности, както и разбира се първият човек в космоса Юрий Гагарин.

Снимки от кафенето показват, че Путин е основният вдъхновител.

Според собственикът Жданов,

заведението има за цел посетителите му да забравят проблемите, пред които е изправена страната, като финансовата криза и войните в Сирия и Украйна, и да си припомнят добрите стари времена.

Наред с образа на Путин в реален размер, посрещащ още на входа на заведението, руският национален химн се пуска всеки ден по обяд, а клиентите на кафето имат възможност да се насладят на коктейли в бяло, синьо и червено, цветовете на знамето на Русия.

Освен тоалетната хартия с лика на Обама, кафенето има картина на лидера на САЩ на стената, заедно с британския премиер Дейвид Камерън и германският политик Ангела Меркел с нарисувани мустаци.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове