Принцесата на Йордания нае детективи, ще мъсти на ФИФА

Принцесата на Йордания нае детективи, ще мъсти на ФИФА - картинка 1

Дамата се зае да разнищи корупцията в световната футболна организация

Принцесата на Йордания Хая бин Ал-Хюсейн е жена с характер, а очевидно и с възможности. Дамата се зае да разнищи корупцията във ФИФА. Така тя иска да отмъсти за загубата на брат й в изборите за президент на световния футбол.

Новината е на The New York Times, така че съмненията са излишни. Според американците принцесата е наела детективи на прочутата лондонска компания Quest.

Частните ченгета вече са провели срещи бивши и настоящи чиновници на ФИФА. също така са потърсили контакти със следователи в САЩ.

Братът Али бин Ал-Хюсейн загуби два пъти избори.

Веднъж го би Сеп Блатер, а после и италианецът Джани Инфантино. Хая ръководеше предизборния щаб на брата, но очевидно е далеч от класата дори на Иван Вуцов при подобни схеми.

Корупция има, ясно е. През 2015 година Блатер беше отстранен от футбола за 8 години. Същата съдба последва и шефа на УЕФА - Мишел Платини.

Двамата уж враждуваха, но дай боже всекиму такива врагове. Беше разкрито, че през 2011 година Блатер е превел 1,8 милиона евро от касата на ФИФА по сметка на Платини. Френската легенда бил консултант.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове