На тези, които вече им се е случвало да правят секс с младок, какво да им кажем - спомнете си! Всъщност светът днес е различен и не са една и две връзките между "кака" и доста по-млад мъж.

Често дори сме свидетели на семейства, при които жената е доста по-голяма от партньора си. И то успешни. А и темата е актуална, особено ако визираме новоизбрания френски президент и съпругата му, която е с цели 24 години по-напред във времето от него.

Примери на подобни двойки има и у нас, но няма да изпадаме в конкретика. Истината е, че няма и да наклоняваме везните нито в едната, нито в другата страна. Всеки може да направи своя избор за партньор в секса и любовта. 

1. Възрастта не е определяща

Нали знаете приказката: "Който си го може, си го може". Ами точно така е! Можете да се изненадате колко добре се справя младокът в секса. Всичко е до усещане, разбира се и до опит. Не се заблуждавайте, че малкият няма достатъчно такъв... Понякога външният вид лъже. И още нещо - сексът е въпрос на темперамент. А ако между тях има и чувства, нещата стават прекрасни, без значение кой е млад и кой - стар!

2. Добре е за самочувствието

Няма какво да се лъжем, това, че някой млад секси мъж е избрал точно вас си е голям комплимент. Ще се отрази добре на самооценката ви занапред. Вече ше имате допълнителни бонус точки, че сте привлекателна, независимо от възрастта. Просто има жени, които не остаряват. Те знаят как да привлекат вниманието, знаят и как да се държат в леглото, знаят и как да обичат. Или просто са целунати от съдбата да се виждат и да бъдат харесвани. И, разбира се, че самочувствието им хвръква нагоре, когато чуят: "Ти си най-хубавата жена за мен!" Не, че не знаят.

3. Страст, продължителност и разнообразие

Не е тайна, че повечето млади мъже са по-издръжливи и по-разкрепостени в секса, както и по-енергични. Пробвайте, за да се убедите, но не се възползвайте - звучи кофти! Ако ви се удаде възможност, не я проигравайте, но не гонете младия мъж на всяка цена, само защото приятелка ви е казала, че трябва да го направите с младок. А когато историята между теб и него се случи на романтично място, остава завинаги в спомените ви. Не е изключено дори да прекарате заедно живота си. Защото сексът не е нищо друго освен пасване на тела и емоции.

 

източник: Lifestyle.bg